12 volt buitenverlichting

Het grote voordeel van in-lite 12 volt buitenverlichting is dat je het zelf kunt aanleggen en aanpassen of je hovenier dit kunt laten doen. Kies je voor een 100-240 volt systeem, dan moet er een elektricien aan te pas komen. Daarbij is 12 volt laagspanning absoluut veilig.

in-lite 12 volt buitenverlichting;
plug & play

Het aanleggen van het in-lite 12 volt systeem is eenvoudig, je hoeft hier geen technische kennis voor te hebben. Ook kun je eenvoudig zelf je verlichting aanpassen of uitbreiden. Alle armaturen uit ons assortiment zijn gebaseerd op laagspanning dus je kunt verschillende typen armaturen aansluiten op dezelfde kabel.

Instellen naar wens

Je kunt je in-lite 12 volt tuinverlichting naar wens instellen; of deze vanzelf aan gaat als het donker wordt en hoeveel uur je deze vervolgens wilt laten branden.

Veilig in het gebruik

De laagspanningskabels kunnen direct onder de bestrating verwerkt worden of in de borders worden bedekt met wat aarde. De laagspanningskabels zijn absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Ze hoeven dus niet, zoals bij kabels van 100-240 volt, minstens 60 centimeter onder de grond verwerkt te worden. Een geruststellende gedachte met spelende kinderen of gravende huisdieren in de buurt.

12 volt buitenverlichting

Snel te installeren

Onze 12 volt buitenverlichting is makkelijk en snel te installeren. Het helpt als je daarbij een lichtplan hebt. Met een lichtplan is het slechts een kwestie van het installeren van de transformator, het uitrollen van de kabel en het aansluiten van de verlichting op de vastgestelde plaatsen.

Het systeem kan eenvoudig uitgebreid worden door het splitsen en aankoppelen van kabels. Handig als je nog niet precies weet wat je wilt, maar wel alvast een begin wilt maken met je buitenverlichting. Uiteraard kun je ook een hovenier inschakelen voor het aanleggen van je 12 volt tuinverlichting. Hij of zij kan dan ook een lichtplan voor je maken.