Garantie & reparaties

in-lite besteedt veel aandacht aan de technische uitvoering van alle armaturen. Niet voor niets geven wij vijf jaar garantie op onze armaturen en transformatoren.

Aanspraak maken op in-lite garantie

Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kun je bij de hovenier of dealer waar je het product hebt gekocht, aanspraak maken op de garantie. De aankoopbon of - factuur is je garantiebewijs, bewaar deze dus goed!

Vervangend product

Ook als blijkt dat een product niet gerepareerd kan worden, krijg je binnen de garantietermijn altijd een vervangend exemplaar. Mocht het gewenste model niet meer verkrijgbaar zijn dan bieden wij je een passend alternatief.

Zo geniet je onbezorgd van de verlichting in je tuin!

LET OP! De componenten uit het in-lite systeem dienen zodanig gemonteerd te zijn dat zij altijd bereikbaar zijn voor vervanging. Dit geldt voor armaturen, transformators, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector. Wanneer in het systeem componenten worden gebruikt die niet van in-lite afkomstig zijn, vervalt het recht op garantie. Daarbij zijn verwisselbare halogeen- en gloeilampen uitgesloten en kunnen er geen rechten worden ontleend aan gecommuniceerde branduren van (LED) lichtbronnen. In geval van een vervangend product kan alleen gedurende de rest van de reeds lopende termijn nog aanspraak worden gemaakt op de garantie.
5 jaar in-lite garantie