Ons product

in-lite ontwikkelt haar producten zelf. Op deze manier kunnen we je een toonaangevend assortiment (LED) buitenlampen bieden.

Constructie en installatie

Bij de constructie van onze armaturen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de extreme omstandigheden in de tuin. Voor de installatie is geen technische kennis nodig; volg bij het aanleggen verlichting altijd de instructies in de handleiding en houd je aan de do’s en dont’s of schakel een hovenier in. Zorg er altijd voor dat de componenten van het systeem bereikbaar zijn en blijven. Dit geldt voor armaturen, transformators, Easy-Locks, kabelverbinders (CC-2) en de mini-connector.

Branduren

Onze LED armaturen kenmerken zich door een lange levensduur en een laag energieverbruik. De fabrikant van de LED lichtbronnen in onze armaturen geeft een indicatie af van 25.000 branduren voor de levensduur van haar lichtbronnen. Houd er wel rekening mee dat hieraan geen rechten kunnen worden ontleend. Deze indicatie is namelijk gebaseerd op een ideaalsituatie zonder enige vorm van belasting. Dit is dus niet te vergelijken met de werkelijke omstandigheden waarin een armatuur met betreffende LED lichtbron gebruikt wordt. Factoren zoals weersinvloeden, verkeerde montage en spanningswisselingen in het stroomnet kunnen het aantal branduren negatief beïnvloeden.

Garantie

Wij bieden een uitgebreide garantieregeling. Dus mocht er onverhoopt iets zijn met je in-lite tuinverlichting, dan kun je onder de genoemde voorwaarden aanspraak maken op de garantie. Zo geniet je gegarandeerd lange tijd van de verlichting in je tuin.

Ons product