• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Maak buiten bijzonder

Inspiratie

Als je met je tuin bezig bent, kunnen we ons voorstellen dat je graag ideeën opdoet. Op de volgende pagina's kun je tuininspiratie opdoen én laten we je tegelijkertijd zien hoe je onze LED tuinverlichting kunt toepassen. Maak ook jouw voortuin, achtertuin, (dak)terras of balkon bijzonder met licht!

Inspiratie & tips

4 onmisbare tips voor je lichtplan

Blog

TIPS VOOR JE LICHTPLAN

Dit zijn de 4 belangrijkste tips voor het slagen van je lichtplan.

Lees meer
De tuin van blogger Anne van Remade with Love

Blog Remade with love

Stapsgewijs buitenverlichting

Ons systeem biedt ultieme flexibiliteit. Wil je met een paar lampen beginnen en later uitbreiden? Geen probleem! Blogger Anne van ‘Remade with love’ had van tevoren al goed bedacht welke tuinelementen ze wilde uitlichten. Vervolgens heeft ze stapsgewijs verlichting aangesloten in haar achtertuin. Zo begon ze met enkele buitenspots en een wandlamp om de sierappelbomen en het tuinhuis uit te lichten.

Bekijk de tuin van Anne
in-lite brochure

Brochure aanvragen

Vraag de gratis in-lite brochure aan en laat je nog meer inspireren!

Brochure aanvragen
in-lite bomen uitlichten met spots

Bomen uitlichten met spots, zo doe je dat

Je hebt een boom in de tuin en deze wil je graag verlichten? We geven je groot gelijk! Een boom is één van de mooiere elementen in de tuin om te verlichten omdat het hoogte creëert en je zowel in het voorjaar, de zomer als de herfst kunt genieten van het blad dat verlicht wordt. In dit blog lees je welke producten je kunt gebruiken om een boom te verlichten. Daarnaast geven we tips waar je op moet letten als je een product gaat kiezen. Onthoud de 3 regels uit dit blog en alles komt goed!

Lees verder

Meer inspiratie opdoen?

Lees onze blog!
in-lite buitenverlichting persoonlijk advies verkooppunten

Laat je persoonlijk adviseren

We kunnen ons voorstellen dat je graag na het opdoen van al deze inspiratie wat hulp wilt bij het kiezen van de juiste verlichting voor je tuin of terras. Voor een lichtadvies op maat kun je terecht bij onze verkooppunten. in-lite verlichting wordt verkocht bij zo'n 150 dealers in Nederland dus er zit er altijd wel een dealer bij je in de buurt.

Verkooppunten