• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

EVO, a new in-lite evolution begins
Marloes
Nieuws / Product

Nieuw in 2018

EVO: a new evolution begins...

Dit jaar is het al weer 18 jaar geleden dat we het eerste in-lite armatuur op de markt brachten. Om dat te vieren introduceren we volgend jaar een bijzondere nieuwe productlijn genaamd EVO. Een premium quality productlijn met de beste LED's. Meteen een goed moment om ons logo en onze verpakkingen een 'make-over' te geven. Lees verder voor een sneak preview!

Lees meer
ACE LENS
Annemiek
Product

in-lite spotlight: accessoires

ACE LENS DIFFUSE & CLEAR: creatief effect voor de ACE serie

Leuk nieuws! De ACE LENS DIFFUSE & ACE LENS CLEAR zijn vanaf nu verkrijgbaar. De ACE LENS past de lichtbundel aan van je ACE armatuur. Je hebt hierdoor nog meer creatieve mogelijkheden om een compleet nieuwe look te creëren met je tuinverlichting.

Lees meer
Annemiek
Inspiratie

in-lite spotlight: accessoires

SHIELD 1: klein formaat, groots resultaat

De SHIELD 1 mag dan een klein accessoire zijn, het heeft wel een groots effect op de verlichting van de MINI SCOPE. De SHIELD 1 is een kapje waarmee het licht van de MINI SCOPE aan één zijde afgeschermd wordt. Dit zorgt er voor dat je niet de lichtbron inkijkt.

Lees meer
in-lite ACE wandarmatuur
Annemiek
Product

in-lite spotlight: accessoires

SHUTTER, haal nog meer uit je ACE wandarmatuur

Met de SHUTTER is de lichthoek van alle ACE armaturen op iedere gewenste breedte in te stellen. De twee klepjes van deze accessoire zijn individueel in te stellen. Hierdoor is de lichtbundel aan te passen precies zoals jij dat wilt en maak je jouw ACE tuinverlichting uniek en persoonlijk!

Lees meer
NIeuw: LIV WHITE

Nieuw: The White Collection

Lees meer
Marloes
Nieuws
Marloes
Product

10 voordelen van 12 volt tuinverlichting

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van tuinverlichting op basis van 12 volt laagspanning boven tuinverlichting op basis van een 230 volt systeem? We geven je 10 redenen om vandaag nog te kiezen voor (in-lite) buitenverlichting op basis van 12 volt.

Lees meer