• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

in-lite transformator berekenen
Aanleg / Product

Hoe bepaal ik de juiste transformator voor mijn lichtplan?

Welke transformator is nu geschikt voor je lichtplan? Het bepalen van de juiste transformator kan met een simpele berekening. Belangrijk is dat het totaal van de installatiewaarde van de armaturen in je lichtplan onder de 90% van het totale vermogen van je transformator blijft. Een uitgebreide toelichting vind je hieronder. 

Lees meer
in-lite splitter
Annemiek
Aanleg / Product

Maak het jezelf makkelijk

3 redenen om de SPLITTER te gebruiken

De SPLITTER mag dan een klein onderdeel zijn, hij is erg handig in gebruik en makkelijk toe te passen. In dit blog leggen we in drie redenen uit, waarom de SPLITTER een ideale toevoeging kan zijn bij het aanleggen van jouw in-lite tuin.

Lees meer
Installatie (BIG) CUBID DARK
Aanleg / Product

De (BIG) CUBID DARK in 5 stappen geïnstalleerd!

Misschien geloof je ons niet direct maar de BIG CUBID DARK en CUBID DARK zijn binnen no-time te monteren. Tijdens het ontwerpproces van onze armaturen denken we altijd goed na over een zo eenvoudige mogelijke montage. In deze blog leggen we je uit en laten we je met een video zien hoe de (BIG) CUBID DARK binnen 5 stappen aan jouw schutting hangt. In de video zie je de installatie van de BIG CUBID DARK, de kleinere CUBID DARK wordt op dezelfde wijze geïnstalleerd.

Lees meer
Maataanduiding CBL-120 10/2 & CBL-200 14/2
Aanleg / Nieuws / Product

Maataanduiding toegevoegd aan kabel

Het is een veelvoorkomende vraag van tuinprofessionals en dealers: “waarom staat er geen maataanduiding op de kabel?”. Een terechte vraag want zonder maataanduiding is het namelijk lastig in te schatten hoeveel meter kabel er nog op de rol zit. Vaak moet de rol compleet worden uitgerold om te constateren dat er een kabeltekort van een paar meter is. Kortom: een heikel punt voor veel professionals.

Lees meer
Thijs
Aanleg

Tuinontwerp

Quick and dirty kabelplan

Heb je een mooi lichtplan gemaakt, dan wil je natuurlijk meteen je verlichting shoppen en aan de slag gaan. Ho, stop! Dat is dus geen goed plan. De kans is groot dat je tijdens of na de installatie voor ongewenste verrassingen komt te staan. Het is echt beter eerst nog even een kabelplan te maken. Ok, het is niet het leukste werk maar het betaalt zich terug. Geloof me. Dit is hoe je quick and dirty een goed kabelplan maakt.

Lees meer