• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

in-lite

Nieuws & blog

Inspiratie / Nieuws / Product

Nieuwe producten herfst/winter 2018

We laten je met trots kennis maken met onze nieuwste aanwinsten voor dit najaar: de PUCK serie, ACE HIGH, HALO serie en MINI WEDGE DARK. De nieuwe producten komen in verschillende vormen en maten en hebben allemaal hun eigen lichtbeelden en toepassingen. Nieuwsgierig? Maak nu kennis met de nieuwkomers!

We love all shapes & sizes!
In onze nachttuin op de GaLaBau beurs in Neurenberg, Duitsland waren ze al te bewonderen, dé nieuwe producten voor dit najaar. Met de nieuwe PUCK serie, ACE HIGH, HALO serie & MINI WEDGE DARK wordt de hoeveelheid verlichtingstoepassingen van in-lite weer verhoogd. Alle armaturen komen namelijk in verschillende vormen, maten en lichtbeelden. Lees verder voor een korte productintroductie, zo krijg je een eerste indruk van de nieuwe producten van dit najaar. Wil je uitgebreidere productinformatie? Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven.

PUCK - verwacht eind oktober 
De PUCK serie is het nieuwe geïntegreerde concept van in-lite en komt in twee verschillende formaten en kleuren. PUCK (DARK) (Ø 60 mm) en PUCK 22 (DARK) (Ø 22 mm) zijn afgewerkt met een geanodiseerde aluminium kap en verkrijgbaar in rosé zilver en donkergrijs. De armaturen zijn perfect als indicatieverlichting voor in vlonders, steigers en opritten.

ACE HIGH - verwacht eind oktober
Het staande armatuur, ACE HIGH, is met een naar beneden gericht lichtbeeld uitermate geschikt voor de verwerking in borders tussen planten en siergrassen. ACE HIGH is onderdeel van de ACE serie en verkrijgbaar in de vier kleuren rosé zilver, donkergrijs, wit en corten. ACE HIGH is te combineren met de andere ACE armaturen.

Nieuwe producten najaar 2018

HALO - verwacht medio november/december
De HALO serie, bestaande uit vier rondvormige en hoogwaardige geanodiseerde wandarmaturen, is een compleet nieuw wandconcept in 12 & 230 volt. De chique wandlampen geven een strakke brede lichttekening op de wand en een sfeervol diffuus lichtbeeld op de grond. En dat is niet alles. De twee 230 volt armaturen zijn bovendien zo technisch ingericht dat er een dimmer op aangesloten kan worden. Dit maakt het mogelijk de HALO 230 volt wandlampen volledig aan te passen naar de gewenste sfeer en setting.  

MINI WEDGE DARK - verwacht medio december
Met de MINI WEDGE DARK, onze nieuwe kleine krachtpatser creëer je prachtige lichteffecten op lage wanden, verhoogde borders of traptreden. De MINI WEDGE DARK heeft een brede lichtuittrede en dat is toch bijzonder als je bedenkt dat het wandarmatuur een breedte heeft van maar 6 cm. Het product is perfect te combineren met andere producten uit de WEDGE serie.

Product leaflet 
Wil jij nog meer over onze nieuwe producten weten en zien hoe de armaturen toegepast kunnen worden? Download de product leaflet.

Download product leaflet

Terug naar overzicht