• Kwalitatief Nederlands design
  • Energiezuinig & duurzaam
  • Eenvoudig & flexibel
  • 5 jaar garantie
Meer info

Love all shapes & sizes

Nieuwe producten herfst / winter 2018

Vanaf deze herfst / winter verkrijgbaar bij jouw in-lite dealer!

PUCK serie, ACE HIGH, HALO serie en MINI WEDGE DARK

Onze nieuwe aanwinsten waren al even te bewonderen in de nachttuin op de GaLaBau beurs in Duitsland. Nu laten we ook jou kennis maken met de nieuwe PUCK serie, ACE HIGH, HALO serie en MINI WEDGE DARK die deze herfst / winter gefaseerd worden toegevoegd aan ons assortiment. Met hun verschillende vormen, maten en lichtbeelden maken ze weer nieuwe toepassingen mogelijk met in-lite.

We love all shapes & sizes!

PUCK serie

Indicatieverlichting voor in vlonders, steigers en opritten

PUCK serie

PUCK is het nieuwe geïntegreerde concept van in-lite en komt in twee verschillende formaten en kleuren. PUCK (Ø 60 mm) en PUCK 22 (Ø 22 mm) zijn afgewerkt met een geanodiseerde aluminium kap in warm zilver. PUCK DARK en PUCK 22 DARK zijn uitgevoerd in geanodiseerd donkergrijs. Het licht van de armaturen schijnt subtiel rondom in een lichthoek van 180 graden en is perfect als indicatie licht langs een oprit, pad, vlonder of steiger. Door de zijwaartse uittrede is het licht al van grote afstand te zien. Toch is de PUCK serie ook in te zetten als sfeerlicht doordat het licht niet verblindt.

Eenvoudige montage met RVS cup
De PUCK 22 (DARK) wordt geïnstalleerd met behulp van de bijgeleverde tapping plate, deze dient ter bescherming van de geanodiseerde kap. PUCK (DARK) wordt geleverd met een RVS montage cup. Deze (losse) RVS ring met verende lipjes zorgt ervoor dat het armatuur makkelijk en spanningsvrij te monteren en eventueel weer te verwijderen is. De RVS cup wordt vooralsnog alleen geleverd bij PUCK &  PUCK DARK.

Let op! de geleverde RVS cup is niet te gebruiken voor andere Ø 60 mm armaturen.

 

PUCKS

 

Blog PUCK serie

ACE HIGH serie

Hoge staande downlighter voor in borders

ACE HIGH

Staand armatuur ACE HIGH is met een naar beneden gericht lichtbeeld uitermate geschikt voor de verwerking in borders tussen planten en siergrassen. Het armatuur is ongeveer 50 cm hoog en heeft een lichtbron die zo’n 10 graden te kantelen is. Vandaar kun je eenvoudig accenten leggen op bepaalde delen van de border zonder dat de lichtbron zichtbaar wordt.

Perfect te combineren met overige ACE armaturen
ACE HIGH kan worden bevestigd met schroeven op een harde ondergrond of met een pen in een zachte ondergrond. ACE HIGH is verkrijgbaar in vier kleuren waardoor het armatuur perfect te combineren is met andere armaturen uit de ACE serie.

 

ACE HIGH

 

Blog ACE HIGH

HALO serie

Compleet wandconcept in 12 & 230 volt

HALO serie

Robuust & Chique - Twee woorden die kenmerkend zijn voor onze gloednieuwe HALO serie. Met HALO introduceren we een compleet nieuw concept bestaande uit vier wandarmaturen. De ronde vorm en hoogwaardige geanodiseerde behuizing van de armaturen zorgen voor een robuuste en chique look. De HALO wandlampen geven een strakke brede lichttekening op de wand en een sfeervol diffuus lichtbeeld op de grond.

Handig! HALO 100-230 volt armaturen dimbaar
De nieuwe armaturen zijn zowel als downlighter en up-downlighter verkrijgbaar en allebei beschikbaar in 12 en 100-230 volt. Dit maakt het concept breed inzetbaar en perfect te verwerken op schuttingen, woonhuizen, carports en in overkappingen. En dat is niet het enige voordeel, de 100-230 volt versies zijn technisch zo ingericht je de armaturen op een dimmer* kan aansluiten. Dit maakt het mogelijk de verlichting/sfeer van de HALO 100-230V wandlamp volledig aan te passen naar jouw wensen.

* conform technische richtlijnen in handleiding (bijvoorbeeld een dimmer met fase afsnijding en een vermogen van 3 tot 100 watt)

HALO serie

 

Blog HALO serie

MINI WEDGE DARK

Klein wandarmatuur voor lage wanden & traptreden

MINI WEDGE DARK

De MINI WEDGE DARK is het kleinere broertje van de WEDGE. Het armatuur is klein van formaat (6 cm breed), maar heeft een brede lichtuittrede. Met deze kleine wandlamp creëer je in een handomdraai mooie lichteffecten op een lage wand, verhoogde border of traptreden. Bij laatstgenoemde zorgt het armatuur voor extra veiligheid. Ook is het armatuur, met een verbruikswaarde van slechts 0,5 watt, zeer energiezuinig. 

Tip! Combineer kleine en grote WEDGE 
Voor een stoer effect in de tuin is de MINI WEDGE DARK te combineren met andere producten uit de WEDGE serie. De MINI WEDGE DARK is te installeren middels de bijgeleverde schroeven. Het kapje is er gemakkelijk op te klikken.

MINI WEDGE DARK

 

Blog MINI WEDGE DARK

Nieuwsbrief

In de toekomst op de hoogte blijven van nieuwe in-lite buitenlampen, acties en verlichtingstips? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
 

inschrijven nieuwsbrief